Kategorie

Služby

    Informace

    Novinky

    Hledat v blogu


    MUŠKAŘSKÁ ŠKOLA OD A do Z

    MUŠKAŘSKÁ ŠKOLA OD A do Z

    Muškařská škola od A do Z

    Máte chuť se naučit muškařit nebo pokročit ve svém umění? Chcete navštívit nové revíry? Chcete se zdokonalit nebo naučit vázat účinné mušky?

    Pokud ano, nabízíme Vám ve spolupráci s Jaromírem Karafiátem tuto možnost.

    Muškařská škola je organizovaná jako klubová – klub Jardy Karafiáta, ale je otevřená i ostatním zájemcům. V případě Vašeho zájmu se můžete také stát členy tohoto klubu – bližší informace Vám poskytne Jarda Karafiát.

    V zimním období je Muškařská škola zaměřena především na vázání mušek pro začátečníky i pokročilé. Lektor školy, Jaromír Karafiát, patří k nejlepším vazačům u nás, je známý také jako spoluautor velmi oblíbených knih Muškaření a vázání mušek I a II. Tím, že neustále pracuje v tomto oboru, má obrovský přehled o materiálech, způsobu jejich použití v praxi, což dokáže velmi kvalitně a zajímavě prezentovat. Jeho mušky jsou nejen precizní, ale také jednoduché a především velmi účinné. Dozvíte se, jak a z čeho se úspěšné mušky vážou - krok po kroku.

    Pro rok 2016 je připravena spousta akcí. Jednak pro začínající muškaře, jednak pro muškaře pokročilejší. V praktickém rybolovu se můžete naučit různé techniky chytání nebo se zdokonalit v lovu jak lososovitých ryb, tak i kaprů a bílých ryb. Chytá se na řekách i jezerech, v České republice i v zahraničí. Tyto akce jsou vždy pečlivě připraveny, a pokud přeje počasí, není nouze o zajímavé zážitky a především pěkné úlovky.

    Veškerá teorie je podpořena rozsáhlými praktickými znalostmi lektora, vše je pečlivě zpracováno do velmi zajímavých počítačových prezentací. Pokud Vás tato nabídka zaujala, můžete kontaktovat přímo Jaromíra Karafiáta a dostanete bližší informace. Zimní vazačská sezona se blíží a počet volných míst není neomezený

    .

    Posláno v Zajímavosti na trhu Publikováno 15/09/2015 13:09:04
    Váš komentář byl úspěšně odeslán. Děkujeme za komentář!
    Přidat komentář
    Jméno:*
    E-mail:*
    Zpráva:*
      Captcha
      Přidat komentář
    Created by kapsia.com